Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά ο Ραζβάν Μάριν Ημερομηνία:
29/7/2025, 22:48 - Εμφανίσεις: 20
Όπως αναμενόταν ο Ραζβάν Μάριν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάρκο Νίκολιτς για το δεύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, την προσεχή Πέμπτη (31/7, 21:00) στο Ισραήλ, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.
O Ρουμάνος μέσος που είχε παρακολουθήσει το πρώτο παιχνίδι από τις κερκίδες της OPAP Aren γυμναζόταν κανονικά αυτές τις ημέρες κι έτσι ο προπονητής της Ένωσης έκρινες πως είναι έτοιμος να προσφέρει έστω και αν έρθει από τον πάγκο.
Από εκεί και πέρα ιδιαίτερες εκπλήξεις ή κάποιος πρόβλημα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν με τους Καλοσκάμη και Χρυσόπουλο να είναι εκτός.
Όπως έγινε γνωστό, με την ομάδα θα ταξιδέψει και ο νεαρός Χριστόφορος Κολιμάτσης, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά θα συμμετάσχει στην προπόνηση της Τετάρτης (30/7), έπειτα από επιθυμία του Σέρβου τεχνικού.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στην αποστολή της ΑΕΚ είναι οι: Στρακόσα, Αγγελόπουλος, Μπρινιόλι, Μουκουντί, Πήλιος, Ρότα, Βίντα, Πένραϊς, Κοσίδης, Ρέλβας, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μαρίν, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Περέιρα, Κουτέσα, Κοϊτά, Πιερό, Μαρσιάλ, Ζίνι.
Στον πρώτο αγώνα που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με το οριακό 1-0 (σκόρερ ο Φιλίπε Ρέλβας) και πλέον θα πάει στην Ουγγαρία με σκοπό να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα αυτό.
Αν το κάνει τότε θα εξασφαλίσει την πρόκριση της στην επόμενη (3η) φάση του UEFA Conference League.
Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media...